Electrische tandenborstel set

Staat u ook weleens op het punt om een elektrische tandenborstel set aan te schaffen, maar wordt u ervan weerhouden door de hoge prijs ervan? Met deze elektrische tandenborstel set bij Topbid hoeft u het om de prijs niet te laten. Zelfs in vergelijking met reguliere tandenborstels is deze elektrische tandenborstel set, de meest voordelige keuze. De set wordt geleverd met vijf opzetborstels, zodat ieder gezinslid makkelijk zijn eigen borstel kan identificeren. Of je gebruikt ze lekker voor jezelf alleen. Het motortje in de borstel wordt aangedreven door 2 AA-batterijen, dus een stopcontact heb je voor dit apparaat niet nodig.

De webshop van Topbid.nl biedt producten voor je gezondheid
De webshop van Topbid.nl biedt producten voor je gezondheid

Tandjes op elkaar

Het is vaak een moeilijk momentje; vlak voor het slapengaan, wanneer je met je laatste kracht je einde – van – de – dag – ritueeltje uitvoert, moet je ook nog eens je tanden zorgvuldig poetsen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar het hoort er nu eenmaal bij. Tandplak en gaatjes liggen altijd op de loer, en ook een slechte adem voorkom je liever. Met een elektrische tandenborstel wordt het in elk geval een stuk gemakkelijker. Niet alleen ontzie je je armen en handen, maar poets je ook op een manier die een gewone tandenborstel niet kan evenaren. De bewegingen van een elektrische tandenborstel zijn veel frequenter en sneller dan een gewone tandenborstel. Heel slecht nieuws voor bacteriën en tandplak, geweldig nieuws voor jou.

 

Tips van de experts

Tandartsen adviseren sinds jaar en dag je tandenborstel iedere drie maanden te vervangen. Topbid heeft ook aparte opzetborsteltjes in het assortiment, zodat je meteen de oude borsteltjes met de goede soort kunt vervangen. Mondhygiënisten wijzen er ook altijd op dat de meeste mensen te veel druk op de borstel zetten tijdens het tanden poetsen. Hierdoor verslijten de borsteltjes niet alleen te snel, het is ook funest voor je tandglazuur. Want in plaats dat het fluoride van de tandpasta aan je tanden kan hechten, schraap je met hard poetsen je goede glazuur eraf. Met een elektrische tandenborstel kan je daar beter rekening mee houden; de roterende kop van de borstel doet het meeste werk. Gebruik een goede tandpasta waarmee je het tandvlees en je tanden niet ruw, maar zorgvuldig inmasseert. Goed naspoelen is ook altijd een belangrijk onderdeel.

 

Geen zuur gezicht

Nog een kleine tip, wacht na iedere maaltijd 30 minuten voordat je gaat tandenpoetsen. Je speeksel bevat zuren die tijdens na een maaltijd de etensresten verwijderen. Als je direct na de maaltijd dit speeksel en de etensresten met tandpasta verwijderd, wordt de zuurgraad in je mond te hoog, en tast dit je tanden aan. Laat daarom eerst even je eigen lichaam het werk doen alvorens je gaat poetsen.

 

Schonere tanden, schoner milieu

Mocht je je zorgen maken over het milieu in de afweging tussen normale tandenborstels en electrische tandenborstels; let dan op het volgende. Met een elektrische tandenborstel vervang je altijd alleen de kop, dat is dus al de helft van een gewone tandenborstel. Je halveert daarmee je eigen afvalberg betreffende tandenborstels, die je sowieso regelmatig dient te vervangen. Daarnaast kun je de batterijen als gescheiden afval aanbieden, of batterijen gebruiken die oplaadbaar zijn.

Volg onze facebook pagina om nooit meer aanbiedingen te missen!!!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =