Sportartikelen voor binnen en buiten

Sportartikelen voor binnen en buiten

Leg je sportieve momenten nu ook onderwater vast!

Als kind speelde je de hele dag. Voetballen, rennen, tennissen, hoepelen… Waarom zou je als volwassene niet ook weer lekker gaan bewegen? In onze webshop vind je de leukste sportartikelen voor een actieve middag of avond. Plus de perfecte manier om je sportieve prestaties vast te leggen!

Bekijk alle sportartikelen

Sportartikelen voor buiten

Weer of geen weer, frisse lucht doet je altijd goed. Helemaal als je dat combineert met een leuke sport of activiteit, zoals een dartspel XL Voor Buiten. Met het tennisspel voor 2 personen heb je alles in huis voor een mooie match. Dit tennisspel bevat twee jumborackets, een softbal, tennisnet, vier haringen en kunststof buizen. Je hoeft alleen nog maar te tossen wie er mag serveren, en het spel kan beginnen. Ben je nog niet zo goed? Bestel dan de tennistrainer set  waarbij de tennisbal vast is gemaakt aan een metalen stang die je in de grond bevestigt.

Wat te doen bij slecht weer?

In de webshop van Topbid.nl vind je genoeg sportartikelen voor binnen, zodat je je ook met slecht weer niet hoeft te vervelen. Wat dacht je van een houten kegelwerpspel ? Plaats de kegels op voldoende afstand van elkaar met de hoogste nummers achteraan. Wie de meeste punten weet te scoren, wint! Wil je wat meer actie, dan zijn de XC Max Bokshandschoenen 10 OZ misschien iets voor jou. Deze zijn perfect voor de beginnende junior en zorgen dankzij de dubbele laag schokabsorberende vulling voor een prima bescherming.

De webshop van Topbid.nl biedt sportartikelen voor binnen en buiten.
De webshop van Topbid.nl biedt sportartikelen voor binnen en buiten.

Regen of geen regen, deze sportartikelen zijn altijd handig

Ben jij een fanatieke hardloper? Dan ga je waarschijnlijk ook de straat op of het park in bij minder goed weer. Bikkel! Maar ook tijdens een regenachtige dag moet je goed drinken tijdens het sporten. Neem daarom altijd je XQ Max Hardloop Drinkfles mee, dan weet je zeker dat je geen dorst krijgt. Bovendien heeft de fles een handig vakje voor je sleutels en pinpas. En wil je je vorderingen bijhouden? Draag dan de Soundlogic Fitness Tracker , die het aantal stappen, verbruikte calorieën en gelopen afstand bijhoudt. Zo weet je altijd of je op de goede weg zit.

 

Onmisbaar sportartikel: waterdichte actiecamera

Sporten is altijd een goed idee. Of je nu alleen erop uit trekt of je vrienden vraagt voor een potje voetbal, een sportief moment leg je natuurlijk graag vast. De Soundlogic Sportcamera Waterbestendig 1080P is daarom je perfecte maatje tijdens al je actieve bezigheden! Deze camera kan tegen zon, wind, sneeuw en regen, en is dus perfect om mee te nemen op bijvoorbeeld wintersport of klimvakantie. Omdat de camera heel compact is stop je hem gemakkelijk met je andere sportartikelen in je rugtas. Zelfs onderwater maak je de mooiste films en foto’s dankzij de waterdichte behuizing: je kunt tot wel 30 meter duiken gedurende 1 uur lang.

Veel fotografieplezier!

 

Volg onze facebook pagina om nooit meer aanbiedingen te missen!!!

2 thoughts on “Sportartikelen voor binnen en buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 9 =